Пренасяне с лекота!

Нашият екип от готини хамали осъзнава, че наред с прецизното боравене с пренасяния товар върви и внимателното отношение към клиента. Държим се учтиво, измисляме бързи и креативни решения за опаковане и транспорт, съдействаме със сглобяването и разглобяването на мебели. Стараем се да изграждаме доверие и сме признателни на всички наши клиенти за обратната връзка, която ни дават. 

По този начин получаваме възможност да подобрим предлаганите хамалски услуги и да се представяме професионално и на високо ниво.

Научете защо да се доверите на нас!

Какво споделят нашите клиенти

Запознайте се с отзиви на наши клиенти, които се пренесоха успешно, бързо и лесно с помощта на най-готините хамали!

joanna

“Налагаше ми се много бързо да се изместя от старата квартира, тъй като гонех срок и всичко се случваше набързо и в последния момент. Благодарение на хамалите успях да се справя по-скоро от очакваното – помогнаха ми за отрицателно време, като на новото място ми съдействаха и да си сглобя бюрото. За студент в София, на който неведнъж му се е налагало да се мести, тази помощ беше неоценима!”

Йоанна

София

“Много благодаря за опаковъчните материали и за бързото преместване на багажа. Съвестно и професионално отношение!”

Дарето

кв. Хаджи Димитър

“Момчетата ми съдействаха с пренасянето на едни мебели, които бяха много тежки. Успяхме да се справим с пренасянето и сглобяването без да надраскаме нищо. Благодаря!”

Димитър

кв. Младост 1

“Трябваше да се пренеса от Студентски град след като завърших университета, а не разполагам нито с кола, нито с познати с подходяща кола. Благодаря за надеждната помощ, съвестната работа и за отзивчивостта! Не бях срещала толкова културни хамали досега.”

Мариела

Банишора

Call Now Button