Професионалисти в пренасянето

Специализиран екип по преместване и хамалски услуги. Нашите професионалисти ще оптимизират изцяло процеса по пренасяне, за да бъде максимално удобен, бърз и лесен за вас!

Кои сме ние

Нашият сплотен екип от готини хамали обича да помага на хората. Преместването на ново място представлява сериозно предизвикателство за всеки човек, особено когато не разполага с личен автомобил. Ние идваме на помощ с подходящ автопарк и пренасяме с внимание към всяка вещ по най-бързия възможен начин поетия товар. Доверете ни се и вашето пренасяне ще се превърне в приятно и забавно преживяване!

Какви хамалски услуги предлагаме

С помощта на нашите хамали може да се възползвате от услугите за преместване на дома, преместване на офис, пренасяне на мебели, тяхното разглобявне, внимателно преместване и сглобяване на ново място, както и пренасяне на личен багаж. В зависимост от какво се нуждаете, най-готините хамали в София ще се отзоват и ще ви подадат ръка! Възползвайте се и от услугата по доставяне на кашони и опаковъчни материали, с които бързо да стегнете багажа.

Готини хамали

Разбираме си от работата

Мнения

Важна ни е обратната връзка

+

Доволни клиенти

Представяме се на ниво

Обадетете се на: 0896709894 или изпратете запитване

Call Now Button