Преместване на мебели

Безплатна консултация

Услуги

Доказано качество

Натрупания опит през годините ни дава увереност да твърдим, че нашите хамалски услуги имат доказано високо качество!

Преместване на мебели в София

Преместването на ново място е предизвикателство особено когато трябва да се погрижите не само за личния си багаж – дрехи, книги и др. вещи, а се налага да пренесете и (част от) вашата покъщнина – мебели, техника и др. Преместването на мебели включва както тяхното опаковане, за да се избегнат драскотини и наранявания, но и внимателното им вдигане от настоящото място, сваляне в достатъчно голяма кола или мини ван, наместване в багажника и пропътуване на необходимото разстояние.

Какво включва услугата по преместване на мебели

С най-готините Хамали ще получите професионално отношение, дисциплина и бързо преместване на съответните мебели до новата желана дестинация.

  • Ще подготвим мебелите за товарене;
  • Ще ги наместим правилно в транспортиращия ван, така че да бъдат стабилни при придвижването;
  • Ще ги качим до съответния етаж и апартамент/офис;
  • При желание от страна на клиента ще съдействаме с разглобяването, опаковането и последващото сглобяване на мебелите.

Нашият процес на работа

Нашият процес на работа включва предварително уговаряне на ден и час. В зависимост от големината на мебелите, които трябва да се пренесат, ще дойдем с подходящото превозно средство – микробус или по-голям камион. Ще ви помогнем за опаковането и внимателното сваляне на мебелите от блока. После ги натоварваме по ефективен и стабилен начин в багажника, така че да няма опасност от разместване при превоза. Ще изберем най-краткия маршрут, по който няма задръствания на автомобили и ще доставим цялата покъщнина здрава. Ще качим мебелите до новото място и ще съдействаме за сглобяването на тежките големи мебели.

Доверете се на Най-готините хамали за най-спокойното и бързо пренасяне на вашите мебели в София!

Call Now Button