Кашони за багаж

Безплатна консултация

Услуги

Доказано качество

Натрупания опит през годините ни дава увереност да твърдим, че нашите хамалски услуги имат доказано високо качество!

Кашони за пренасяне на багаж

Най-готините хамали знаят, че за да бъде пренесен един товар безпроблемно, той трябва да бъде опакован добре. Предлагаме кашони в различни размери и други опаковъчн материали, с които да обезопасите всички ваши ценни вещи. Кашоните помагат както по време на пренасяне, така и за съхранение на отделни вещи в мазето или килера. По този начин ще бъдете сигурни, че съхраняваните предмети няма да се напрашат или повредят.

По този начин поръчката на кашони за преместване на ново място е не излишен разход, за нещо, което ще ви свърши работа само за момента, а може да ви се отплати като вариант за запазване на вещи за по-дълго време в килера, мазето или таванското помещение на новото жилище.

Кашони за опаковане

Предлагаме кашони в различни стандартни размери:

  • Кашони за опаковане на книги и документи;
  • Кашони за преместване на предмети и вещи;
  • Кашони за опаковане на кухненска посуда;
  • Кашони за опаковане на спално бельо, кърпи, покривки и др.;
  • Кашони за опаковане на уреди и техника;
  • Кашони втора употреба и др.

Нашият процес на работа

Свържете се с нас и ще ви доставим всички необходими размери кашони според вашите нужди. Ако не сте сигурни от какви размери кашони се нуждаете, ще ви помогнем на място и ще преценим според размера и типа на пренасяния багаж. След това нашият екип ще натовари кашоните с вещи в камиона и ще пренесе всичко до вашия нов дом или офис. Ще разопаковаме на място

Може да поръчате кашони от нас отделно без услугата по пренасяне, ако търсите подходящи опаковъчни материали за съхраняване на вещи.

Свържете се с най-готините хамали за поръчка на кашони и опаковане!

Call Now Button