Хамалски услуги София

Безплатна консултация

Хамалски услуги

Хамалски услуги по преместване на дома и офиса от Най-готините хамали в София! Възползвайте се от професионален превоз на багаж, мебели или офис оборудване и техника на достъпни цени. Нашите хамали преместват бързо, удобно и внимателно без повреди по пренасяния товар. Разгледайте нашите транспортни и хамалски услуги:

Преместване на дома

В ситуация на преместване ще ви се притечем на помощ и ще осигурим експресно пренасяне на вашите багаж и покъщнина. Научете повече за нашия процес на работа и как можем да организираме преместването Ви по най-бързия възможен начин.

Научете още

Преместване на офис

При нужда от преместване в нов офис ще ви помогнем за качественото, надеждно и бързо пренасяне на офис мебелите и техническото оборудване. Научете повече за нашия процес на работа при преместване на офиси.


Научете още

Преместване на мебели

Преместването на мебели не е шега работа. Нашите хамали ще се погрижат за внимателното и лесно пренасяне без опасност от нанасяне на щети или драскотини върху вашата покъщнина. Научете повече за нашия процес по преместване на мебели.

Научете още

Превоз на багаж

Предлагаме бърз и надежден превоз на багаж при преместване от една квартира в друга или в така желания нов дом. Научете повече за нашия процес на работа при преместване на багаж в рамките на София.

Научете още

Монтаж и демонтаж на мебели

Част от мебелите няма как да бъдат изнесени и натоварени без да бъдат разглобени преди това. Ще ви помогнем с демонтаж, внимателно товарене и пренасяне и последващия монтаж на мебелите в новия дом. Научете повече за нашия процес на работа.

Научете още

Кашони за преместване

При необходимост от кашони и опаковъчни материали за вашето преместване, ще Ви снабдим веднага с всичко необходимо. Научете повече за предлаганите от нас размери кашони и видове материали за опаковане.

Научете още

Хитринки и съвети при пренасяне

Разгледайте полезни съвети и хитринки как да организирате по-бързо прибирането и подреждането на багажа, така че пренасянето да се случи леко и безпроблемно.

Планирайте предварително.

Преместването на дома или офиса преминава леко, когато е предварително планирано в детайл. Изборът на удобни дата и час, както и предварителното опаковане на товара ще облекчат значително осъществяването на поставената задача.

Опаковайте интелигентно.

Подредете вещите в кашони и надпишете всеки кашон, за да знаете какво има в него. Отбележете и кашоните с чупливи предмети, за да бъдат пренесени по-внимателно. Не препълвайте кашоните с тежки предмети, а комбинирайте тежки и леки предмети.

В деня на преместването.

Огледайте внимателно всички помещения от старото място, за да не забравите нещо. В планирания час нашите хамали ще пристигнат и ще се погрижат за всичко останало. Ориентирайте ги в подредбата им посочете онези кашони с по-чупливи вещи. Ще се отнесем с внимание към всички ваши наставления.

Call Now Button