Превоз на багаж

Безплатна консултация

Услуги

Доказано качество

Натрупания опит през годините ни дава увереност да твърдим, че нашите хамалски услуги имат доказано високо качество!

Превоз на багаж София

Най-готините хамали предлагат професионална услуга по превоз на багаж в София. При пренасяне от стара квартира към нова или от общежитие към жилище винаги се случва по една или друга причина човек да бърза и да иска да приключи с преместването възможно най-скоро. Нашите хамали ще ви помогнат с един курс да стигнете до новото място без да се налага повторно да се връщате.

Ще дойдем с подходяща голяма кола, в която ще натоварим внимателно вашите вещи и личен багаж. Ще подредим и наместим стабилно багажа, за да сме сигурни, че по време на път нещо няма да се премести или надраска. На новото място ще помогнем с разтоварването  не само до входа на блока, а до съответния етаж и апартамент.

Какво включва услугата по пренос на багаж

Предлагаме професионална услуга по:

  • Пренасяне на багаж и лични вещи;
  • Кухненски уреди, техника и посуда;
  • Чупливи предмети и вещи;
  • Библиотечни шкафове и книги;
  • Телевизори, компютри и друга техника;
  • Домашни любимци, всичко необходимо за тях и др.

Нашият процес на работа

Нашият процес на работа включва предварително уговаряне на ден и час. В зависимост от обема на пренасяния багаж, ще дойдем с подходящото превозно средство – микробус или по-голям камион.

С най-готините хамали ще получите не само бърз и ефективен пренос на багаж, но и добро отношение. Ще се съобразим с всяко Ваше изискване и ще създадем позитивен спомен за деня, в който се пренесохте в новото и по-уютно жилище!

Доверете се на Най-готините хамали за най-готиното и бързо пренасяне в София, което сте имали досега!

Call Now Button