Преместване на дома

Безплатна консултация

Услуги

Доказано качество

Натрупания опит през годините ни дава увереност да твърдим, че нашите хамалски услуги имат доказано високо качество!

Преместване на дома в София

Закупуването на нов дом или наемането на квартира е изключително вълнуващ момент. Всяко пренасяне на ново място ни дава възможност да започнем на чисто – да подредим,  да наместим ежедневието си по нов начин; да освежим цялостно ежедневието си.

Преди да започнете с подредбата обаче е фактическото преместване – събирането и опаковането на багажа, мебелите и покъщнината. С особена внимателност при преместването се взимат предвид всички чупливи предмети и вещи, с които не бихте искали да се разделите никога. И, разбира се, ще ви бъде необходим по-голям микробус, който да събере всичко, така че в рамките на един курс да се пренесете.

За да се случи вашето преместване на дома безпроблемно, бързо и леко, не се колебайте да се свържете с Най-готините хамали. 

Какво включва услугата по преместване в нов дом

Предлагаме професионална услуга по:

  • Пренасяне на багаж и лични вещи;
  • Кухненски уреди, техника и посуда;
  • Мебели за обзавеждане на хол, спалня, коридор и др.;
  • Библиотечни шкафове и книги;
  • Телевизори, компютри и друга техника;
  • Домашни любимци, всичко необходимо за тях и др.

Нашият процес на работа

Нашият процес на работа включва предварително уговаряне на ден и час. В зависимост от обема на пренасяния товар, ще дойдем с подходящото превозно средство – микробус или по-голям камион. Ще ви помогнем за опаковането и внимателното сваляне на мебелите от блока. После ги натоварваме по ефективен и стабилен начин в багажника, така че да няма опасност от разместване при превоза. Ще изберем най-краткия маршрут, по който няма задръствания на автомобили и ще доставим цялата покъщнина здрава. Ще качим нещата до новото място и ще съдействаме за сглобяването на тежките големи мебели.

Доверете се на Най-готините хамали за най-готиното и бързо пренасяне в София, което сте имали досега!

Call Now Button